Борисов: Радостта на българите, че могат да отидат в Гърция, е протест срещу българския туризъм

1
Редно ли е според вас да даваме пари, а българите да отидат в Гърция, пита премиерът
Редно ли е според вас да даваме пари, а българите да отидат в Гърция, пита премиерът

Премиерът Бойко Борисов инспектира скоростния път, който трябва да свърже магистрала "Хемус" с Видин. Заедно с него е и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Борисов заяви, че има стратегия, с която разбира дали работниците са получавали пари.

Като ме видят и ми се усмихнат, значи са взели пари, ако се чумерят, значи не са взели, карам се на който трябва и съответно накрая получават“, каза с усмивка Борисов.

Около половин милиард струва изграждането на двата лота към магистралата. Проектът бе временно спрян, но към момента върви с пълна пара.

Като видя машините и самочувствието ми се вдига“, каза Борисов.

Той коментира и темата с протестите на превозвачите.

Пратил съм министри да говорят с тях, каквото можем правим. Вие виждате, че отворихме България две-три седмици преди останалите държави. Бяхме смели и отговорни, ползвахме експертизата на медицинските ни специалисти. Днес в Западна Европа обявяват неща, които ние сме ги обявили преди седмици. Надявам се туристическият ни бранш да привлече българите, а не с такава радост българите да се радват, че днес се отварят границите с Гърция. Трябва да има диалог – да привлекат по някакъв начин българите да почиват у нас. Редно ли е според вас да даваме пари, а българите да отидат в Гърция. Това е протест срещу българския туризъм“, заяви Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари