Борисов пак светна синята лампа за ГЕРБ

1
Няма да има милост за никого! Гледат ни под лупа!
Няма да има милост за никого! Гледат ни под лупа!

Няма да има милост за никого! Гледат ни под лупа! С това предупреждение се обърна към членовете на ГЕРБ лидерът Бойко Борисов.

Той припомни, че скоро им е говорил за сини и червени лампички. Някои не ме разбраха, не разбраха и в Пловдив, ядоса се вождът в речта си при откриването на Националното събрание на ГЕРБ, което започна преди час в НДК. Борисов очевидно имаше предвид Цветан Цветанов и неговото радикално изхвърляне от ГЕРБ след скандала с апартаментите, както и разкола в ГЕРБ-Пловдив, където досегашната дясна ръка на кмета Иван Тотев Димитър Кацарски бе отстранен заради съмнителни сделки. Преди това пък кметът на Район Северен бе арестуван заради поискан подкуп, пише Вестник "ДУМА".

Времето се променя и който не иска да се промени, времето го изхвърля, категоричен бе Борисов. После обясни, че в ГЕРБ цялата власт не трябва да се концентрира  един човек. Затова се правели и промените в ръководния орган Изпълнителната комисия. Цвета Караянчева и Тодор Тодоров са новите членове на комисията. Те заемат местата на Цветан Цветанов, който бе отстранен от всички постове в партията, и на Румяна Бъчварова, която бе назначена за посланик  в Израел.

След приетите промени членове на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ са: Бойко Борисов (председател), Йорданка Фандъкова (заместник-председател), Димитър Николов (заместник-председател), Даниела Дариткова, Томислав Дончев, Живко Тодоров, Пламен Нунев, Красимир Велчев, Менда Стоянова, Цвета Караянчева и Тодор Тодоров.

Борисов говори пред гербаджиите и за морала в партията. Когато се получават сигнали по фейсбук - първо ние да ги променим, затова искам етична комисия, обясни лидерът.

Кадри от събранието на ГЕРБ гледайте ТУК

Източник: вестник Дума
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари