Борисов: Местни феодали не допускат качествени хора до партийния живот на ГЕРБ

0
Ще направим радикални промени, там където губим, посочи лидерът на ГЕРБ
Ще направим радикални промени, там където губим, посочи лидерът на ГЕРБ

Трябва да има радикални промени в районите, които губим.

Това каза лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов по време на Национално събрание на партията, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

На събранията много добре да се огледат хората. Етичната комисия, Изпълнителната комисия. Ще ви окажем максимална помощ. Някъде ще направим промени. Искам да направим по-отворени събранията“, отбеляза премиерът.

„Правим и срещи с обществеността, който иска да дойде. Ще ходя или аз, или хора от комисията, да чуят и другата страна какво мислят за нашите кметове, общински съветници. „Има действително млади и успели и доказани хора, които искат да станат част от партийния живот, но местната структура или местният феодал не го допуска – защото вижда конкуренцията“, добави той. „Ние трябва да се подготвим следващите няколко години да обновяваме непрекъснато. Не казвам, че трябва да изгоним тези, които са допринесли и допринасят и имат и потенциал, но във всички случаи трябва да направим и радикални промени, там където губим“, посочи Борисов, като даде за пример област Плевен.

По думите му с подобни случаи първо ще се разглеждат от Етичната комисия, а след това от Изпълнителната. На финала на Националното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов благодари на Цветан Цветанов за проявената от негова страна лоялност през изминалите години.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари