Борисов към Тошко Йорданов: Ти Хитлер ли стана, бе, че определяш кой да е в парламента?

6
Толкова лъжи се изсипаха по мой адрес. Карадайъ ме обижда много по време на цялата кампания
Толкова лъжи се изсипаха по мой адрес. Карадайъ ме обижда много по време на цялата кампания

Скоро ще препълните интензивните, ще препълните моргите и ще видите тогава какво става, обърна се експремиерът към служебния кабинет

Бойко Борисов атакува остро заместник-председателя на ИТН Тошко Йоданов. Това стана по време на поредното живо фейсбук-включване на бившия премиер, който е на посещение в Разград, предава Dir.bg.

"Разбирам, че Тошко бил казал, че не му пука какво казва ГЕРБ, защото ГЕРБ не трябва да е в парламента. Чакай малко! Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш кой да е в парламента. Ето ги тези хора, дай да ги изтържем, за да си доволен", заяви Борисов.

"Радев раздели държавата политически и то толкова тежко, че изпадаме в абсурдна ситуация", коментира Борисов. Той припомни, че ГЕРБ са спечелили изборите в България, а партията на Слави е успяла да мине пред тях с 1% от чужбина, който са ги броили 3 дни.

"С ДПС, които уж президентът се кара, двете комисии, които определят бъдещето на България, регионалната и икономиката, са на ДПС", изтъкна Борисов.

"ДПС така се скараха с Христо Иванов. Тогава и ДПС си вдигна електората, и Христо Иванов си го вдигна. Сега правят същото, иначе нямаше как да им дадат двете, комисии, които определят бъдещето на България...

Има тежка четвърта вълна, която ни залива. Днес се обадих на проф. Мутафчийски, за да му честитя рождения ден. Да са ни живи и здрави професорите, които имаме. Тези не знаят какво правят сега. Скоро ще препълните интензивните, ще препълните моргите и ще видите тогава какво става", обърна се Бойко Борисов към служебния кабинет.

Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБ в страната е имала нулева миграция, а сега ни залива нова мигрантска вълна. Борисов призова България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала. "Тайно се опитва да прави нещо служебното правителство. Когато отидохме на 27 юли в центровете и казахме, че правителството не се справя с нелегалната миграция и центровете са препълнени. Афганистан е друго, тези хора бягат от смъртта", каза лидерът на ГЕРБ.

"Ако отидем на избори, ще се мобилизираме повече и след това ще трябва да се направи нещо, за да се спасява държавата. Гърция си получи парите и ги похарчи от Плана за възстановяване. Само България не си е взела парите. 50 млрд. стоят в Брюксел. И ние не го даваме, защото планът на Дончев е по-добър от плана на Пеканов. Това им е капацитетът", коментира още лидерът на ГЕРБ. "Вие Виденовата зима преживяхте, Рашковщината ще я преживеем по-лесно, а и тя си заминава", завърши Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари