Борис Джонсън участва в учение с украински войници

2
Облечен в маскировъчна униформа, премиерът на Великобритания дори хвърли учебна граната
Облечен в маскировъчна униформа, премиерът на Великобритания дори хвърли учебна граната Видео: NOVA

Борис Джонсън се включи в учение на украински и британски войници.

Облечен в маскировъчна униформа, премиерът на Великобритания дори хвърли учебна граната в хода на тренировките, предава NOVA. Необичайните ситуации са в Йоркшир, където британците подготвят украински войници. Джонсън разгледа тежките картечници и другите оръжейни системи. След Съединените щати, Великобритания е страната, която изпраща най-много военна помощ в Украйна. До момента за целта са заделени около 2,8 милиарда щатски долара.

"Срещнах някои от 400-те, които се подготвят от нашата армия, за да отидат да се бият във войната. Това е част от големия ангажимент, който поехме да подготвяме украински бойци. В следващите 4 месеца ще тренираме 10 хиляди. Това е част от помощта, която оказваме. Тя включва 6900 противотанково ракети, 120 бронирани машини, включително ракетна артилерия. Заедно с американците, германците и останалите съюзници, успяваме да дадем отражение на хода на войната” заяви британският премиер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    />>
    И този е като про100$$ к!р0 - психично болни русофоби!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари