Бойко Борисов: Ще спасявам от "Спасителите"

0
Продължаващият две години хаос в политическия живот може да се премести сега и в общините, заяви лидерът на ГЕРБ
Продължаващият две години хаос в политическия живот може да се премести сега и в общините, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: БГНЕС

Продължаващият две години хаос в политическия живот може да се премести сега и в общините, заяви лидерът на ГЕРБ

"ГЕРБ-СДС имат пълната подкрепа на евроатлантическата общност. Затова сме поели ангажимента да има реформа на съдебната система.

Продължаващият две години хаос в политическия живот може да се премести сега и в общините. Един младеж се закичи с етикета „Спаси“. Ще трябва да спасяваме София от „Спасителя“. Сега тръгвам, за да спасявам от „Спасителите“. От „Промяната“ се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от „Спасителите"

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Златоград, предаде БГНЕС.

Борисов напомни, че именно благодарение на ГЕРБ в парламента са приети законите за подкрепа на Украйна, които са позволили на българските политици, включително на президента Румен Радев да бъдат с високо вдигната глава в Брюксел.

Белият и демократичен свят подкрепя Украйна. Винаги съм бил за балансирана политика, но ние осъждаме избиването на жени и деца, което се случва всеки ден там. Никой от нас не е военолюбец, военолюбците са други. Представете си, ако нас ни бяха нападнали? . Затова членството ни в НАТО не е клише“, подчерта Борисов.

Той заяви, че в момента България стои добре на международната сцена и това се дължи най-вече на факта, че ГЕРБ през последната година лидира в българския парламент по въпросите на международната политика, от подкрепата за Украйна до разрешаването на спора с РСМ.

„Как щеше да се чувства Радев, ако по наше предложение българският парламент не беше приел за оръжията на Украйна. Кой реши тази задача? ГЕРБ. В предишния парламент, когато управляваше Петков, те не посмяха. Аз бях лидер на процеса да присъединим РСМ за ЕС. Кой, ако не ГЕРБ, даде възможност България да има цяла ескадрила Ф-16. Да не изброяваме и другите закони, които направихме и са в полза на България и президентът Радев, който да има физиономия, когато отиде в Брюксел“, подчерта Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Бочко
    Не ни трябват самолети щот няма от кого дасе бранем то кой ще дойде като знаят какви маскари има в тая държава И че без бой ще ще я вземат ама то всъщност тя вече е взета вие я продадохте балабар с народа .
  • 7
    1
    Чарлз Дарвин
    Ех Бойко, защо ни остави ти майка ти баща. От както те няма нищо не е същото! Неблагодарен народ!!!! От как ни остави на милостта на онези там другите всичко се промени! По твое време какъв сняг имаше, а тея унищожиха зимата!!! Каква есен имаше хладна, дъждавна ИСТИНСКА!!! Вече 2г не ни управляваш и есента не е това което беше!!! Какво лято имаше истинско лята, а без теб и лятото ни напусна!!! Сега маскарите остава да се докопат и до пролета!!! Добри хора върнете Бойко!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари