Бойко Борисов: Русия няма по-добър приятел от ПП и ДБ

0
Над 6 милиарда от българския джоб отидоха към Руската федерация, заяви лидерът на ГЕРБ
Над 6 милиарда от българския джоб отидоха към Руската федерация, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: Facebook

Над 6 милиарда от българския джоб отидоха към Руската федерация, заяви лидерът на ГЕРБ

"Бяхме най-голям износител на ток и на оръжие по времето на госпожа Нинова. Те имаха всички възможности, нас ни нямаше, ние бяхме в арестите. Никой не им пречеше. Резултатите са нула".

Това заяви по време на предизборната си обиколка в Русе лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Докато си говорим всичко това, в Израел и Палестина гинат невинни хора. „Хамас“ направи ужасен терористичен акт. Войната в Украйна става все по-кръвопролитна. Стотици хиляди загинаха и това е 21 век“, посочи Борисов.

"Между първо и второ четене си пробутаха един текст, който ни скарва с всички съседи. Не сме се съгласявали да разваляме добросъседството с Турция, Унгария, Словакия, Австрия. Защото от две от тях зависим пряко за Шенген", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

"Докато ни чегъртахте, ГЕРБ бях само аз, но сега, ако им попаднете в ръчичките без мене, на тези криви хора - ще ви попилеят, вярвайте ми“, обърна се лидерът на ГЕРБ към опонентите си.

„Нямат респекта и уважението, нямат страх и от посолството дори. И когато знаеха, че е несправедливо, че със сърце и душа са работили, за градовете, за държавата си, платени вътрешни и външни олигарси нанесоха тази щета. Ако днешният проблем с електронните рецепти беше по времето на министър Десислава Атанасова, тя нямаше да остане... Само заради медиите казвам - в Министерство на здравеопазването ГЕРБ няма и зам.-министър дори. 100% на ПП и ДБ, плюс шефа на НЗОК, пак излъчен от тях. Така че като не искат да разясняват, хората да си направят изводи. Ако аз бях в Русе, единственото, което щях да направя, е да върна кмет на ГЕРБ, за да се довършат нещата, които до момента не се случиха", заяви Бойко Борисов.

Той допълни, че Русия няма по-голям приятел от ПП и ДБ, защото над 6 милиарда от българския джоб са отишли към Руската федерация: "И доказателство за това се намира в Националния статистически институт. Към днешна дерогация има, и бензинът и нафтата минаха три лева. Пък който иска да си подаде оставката за това, че искаме да върнем парите на българите и да не отиват в посока Руската федерация, нека си я подава".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    боци,
    що се правиш на умряла бубулечка?!? Ти гласува ли го тоя текст, гласува го! Е сега ще дрънкаш що ни правят и унгарците, барабар с австрийци и холандци за Шенген! Гиди, шмекер, гиди!
  • 9
    3
    Тоз
    Губиса на ъкъл загъвайтего .
  • 11
    2
    М-хм,
    Да, да, така е, торба банкянска. Невинни хора гинат в Палестина и Украйна благодарение на американските ви приятели и техните интереси там!
  • 9
    1
    Мнение
    Да де ,ама до сега според делата, по големи приятели на Путин от Борисов, Радев,Р.Овч. няма. По делата ще ги познаете, а не по медийния образ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари