Бойко Борисов: Всеки, който не иска да убива и да бъде убиван, ще има убежище в България

0
ГЕРБ не признава референдумите в Украйна
ГЕРБ не признава референдумите в Украйна

ГЕРБ не признава референдумите в Украйна

Ако сме в управление, всеки, който не иска да убива и да бъде убиван, ще има убежище в България. Това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с ескалацията на напрежението между Русия и Украйна и очакваната вълна от бежанци. Той обяви, че проведените в Украйна референдуми  "никога няма да се съгласим да бъдат признати". Те са невалидни и непризнати, категоричен бе той.

На срещите, които провеждаме всички са разтревожени от войната, която се води недалеч от нашите граници, посочи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

"Продукт и на негативните процеси в Европа, и на аматьорското управление в България, войната тревожи всички. Всички очакват мъдрост от политическите сили, за да не се генерират допълнителни рискове пред националната сигурност. Втората основна тема е и необходимостта от сформирането на компетентно, адекватно правителство с адекватна парламентарна подкрепа. За да може да води страната в тези кризисни времена", добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари