Бойко Борисов: Петков каза, че ако не бъде избран Терзиев, правителството пада

0
Утре имам среща с европейските посланици и този въпрос ще им го поставя
Утре имам среща с европейските посланици и този въпрос ще им го поставя Снимка: БГНЕС

Утре имам среща с европейските посланици и този въпрос ще им го поставя

"В последните седмици видяхме новата алтернатива на ПП-ДБ, Възраждане и БСП. Искам да напомня на Петков, че беше петък и той ми каза, че ако не бъде избран Терзиев ще падне правителството, тогава аз от Самоков призовах ГЕРБ и благодарение на тези гласове правителството остана." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Аз казах гласувайте за кандидата на правителството. Уж прокремълски и пропутински, а с тези партии преговарят за мнозинство. Утре имам среща с европейските посланици и този въпрос ще им го поставя", съобщи Борисов.

"ПП-ДБ, Възраждане и БСП изведнъж си късат ризите, че чак до март трябва да стои дерогацията", каза Борисов.

"Дълговата криза е факт вече. Трябва да имаме бюджет, който да пази от дълговата спирала, убеден е Борисов. Ние ще подкрепяме само неща, които смятаме за правилни", подчерта още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Мунчо
    Тиквомир освен гадна мутра е и нагъл интригант.
  • 3
    1
    123
    Тази тъпа мутра лъже като банкянски циганин! Как може да има още малоумници, кито гласуват за него и умиращата му партийка???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари