Бойко Борисов: Държим правителството, защото няма алтернатива

0
Не може да има изненади при гласуването на вота
Не може да има изненади при гласуването на вота

Не може да има изненади при гласуването на вота

Не може да има изненади при гласуването на вота на недоверие. В последните 10 години сме направили много за превъоръжаването на армията. Така че е безсмислен този вот, няма да го подкрепим. Бюджетът в този му вид също няма да подкрепим. Затова съветвам финансовия министър да си го оправи преди първото четене, за да не се налага да гласуваме "против". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Според него трябва общините да получат повече пари, но не става дума само за тези с кметове на ГЕРБ.

"Склонни сме да се откажем от всичко, но тогава дефицитът трябва да е още по-малък. Затова и има два подхода - консервативен и междинен. Първият е с намаляване на дефицита и една година стагнация, това е сериозен подход, правилният. Вторият няма да удовлетвори никого, но ще продължи живота на правителството. Подходихме много толерантно", коментира той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    До идиото 2!
    Бацко, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано! Ти си знаеш! Анадънму?
  • 3
    2
    До трол 1
    Е #КОЙ да е алтернатива? Депесарите/ ИмаТакиваНещастници? или рушлямските подлоги от БКП и "вгъZZраждани"? Айде няма нужда от антибългарски предатели!
  • -3
    1
    плюс минус
    Има, има алтернатива, ама на вас не ви се иска.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари