Бойко Борисов: Само нестандартно решение може да ни извади от тоталната криза

0
Бойко Борисов: Само нестандартно решение може да ни извади от тоталната криза
Бойко Борисов: Само нестандартно решение може да ни извади от тоталната криза Снимка: БГНЕС

Пресконференция на ГЕРБ след лидерската среща с ПП

Само нестандартно решение може да ни извади от тоталната криза. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция този следобед, предаде NOVA.

Да не оставате с впечатление, че ние вече не сме опоненти", каза още Борисов. „В изказването на г-н Василев видях доста повече смиреност по отношение на капиталовите разходи. Видях нещо по-различно от предизборното говорене, което е повод за оптимизъм", коментира още лидерът на ГЕРБ.

„От утре да организираме целия екип, който работи по нашата програма, да замислим формата да работим с колегите, да видим кои са зоните на консенсус", поиска Томислав Дончев.

Относно намаляването на бюджетния дефицит до 3%, Дончев обясни, че „това е низ от тежки политически решения, които трябва да бъдат взети”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Локум за балъци
    Съгласен съм с вас, г -н Борисов! Например едно добро решение е да изчезнете с ортака ви Кирчо в чужбина и да не се връщате. Наглост е след като фалирахте държавата да се вживявате в ролята на месия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари