Инвеститорът на частната детска болница: Отказваме се от педиатричното отделение

0
"Търговска лига" обяви, че ще смени името на болницата
"Търговска лига" обяви, че ще смени името на болницата

"Търговска лига" обяви, че ще смени името на болницата

Инвеститорът на болница "Мама и аз" излезе с позиция за полученото, а в последствие отказано разрешение за строеж на лечебното заведение. В него се казва, че решението за създаването на многопрофилна със само 40 педиатрични легла е законосъобразно и правилно.

"Нито проектът, нито решението имат за цел създаването на някаква „национална частна детска болница“. Предвид създаденото обществено-политическо безпокойство в резултат на разпространяването на фалшиви новини и популистки коментари, инвеститорът Търговска Лига се отказва от създаването на педиатрично отделение и сменя името на болницата. Решението на правителството може само да бъде редактирано в този смисъл", казва инвеститорът, цитиран от БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    русенец
    Защо не продължите да перете пари със строеж на МОЛ-ове? Така се правеше доскоро. Като нацвъкате в един град още една болница , персоналът откъде ще го вземете? От Пакистан?! И още нещо, смятам, че частните болници трябва да се разкарат от държавната хранилка, визирам Здравната каса. Аман от бизнеси, съществуващи само и единствено на гърба на данъкоплатеца!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари