Пуснаха от ареста пияният рокер, прегазил жена на паркинг в Пловдив

1
Жената е с множество травми и наранявания
Жената е с множество травми и наранявания Видео: NOVA

Жената е с множество травми и наранявания

Пуснаха на свобода рокера Иван Райчинов, по прякор Капитана. Преди дни той прегази жена в Пловдив, а дрегерът отчете над 3 промила алкохол в кръвта му. Първоначално той беше пуснат без никакви обвинения, но вчера магистратите го оставиха на свобода под парична гаранция от 2000 лв. Пред сградата на съда в негова подкрепа се бяха събрали над 30 рокери, предава NOVA.

На кадрите от инцидента се вижда как шофьорът блъска жената на паркинг и тя се оказва затисната между неговия и още един автомобил.

Жената била със счупен гръбначен прешлен, охлузвания и наранявания в коремната област и гръдния кош. Възстановяването ѝ, според лекари, ще продължи между 2 и 3 месеца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    Sdfghjik
    За този престъпник дано господ да отсъди........ Правосъдие в България няма!!!!!!!!
  • 4
    4
    Спонсор
    А ГШ- 18 е с боеприпаси 9×21 и е по лек от ГЛОК! Далекобойност 100 мет ра! За жалост не се продава в ТЕРИТО РИЯТА! Аз да съм ПРОКУРОР И СЪДИЯ! Конструкторите са на 30мм оръдие на МИГОВЕТЕ!
  • 5
    3
    Спонсор
    Решението е ГШ-18! ДА ВЪРВЯТ ПОСЛЕ ДА ГО ПОДКРЕПЯТ С КАРАМФИЛИ ЦЪРВУЛИТЕ!
  • 8
    2
    Въпросът е:
    Защо го пожалиха?Та това е равносилно на убийство.Жената се мъчи и ще бъде инвалидизирана в голяма степен.Семейството й също страда.Почерни им и празника.Магистратите по случая и аверите му един дол дренки.Не е човешко станалото и отношението към такъв абсурдизъм.Няма правосъдие в случая,няма човещина и морал.
  • 8
    1
    Гневен Русенец
    Смърт за такъв изрод я му вижте само външния вид на какво грозно страшилище прилича.Били са събрали в негова защита абе тези рокери имат ли акъл Къде е Милицията да им натроши главите и да си седнат на гъзовете.Това на нищо не прилича.Срам и позор сме за Европа така ли са Румъния Унгария Чехия Полша да търпят такива грозни мутри дето и на хора не приличат да вилнеят и да пият другата дрогират.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари