Бойко Борисов: Отиваме на избори, ако на 8 март не се разберем

0
На 6 март ще дам коалиционното споразумение на ПП-ДБ
На 6 март ще дам коалиционното споразумение на ПП-ДБ Видео: NOVA

На 6 март ще дам коалиционното споразумение на ПП-ДБ

На 5 март ще представя коалиционното споразумение на партията, а на шести ще го дам на колегите от ПП-ДБ. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде NOVA.

На 8 март Денков и Габриел ще са завършили оценките на министрите и, ако искат да разговаряме за коалиционно управление за целия мандат, ще имат време да си сложат бележки или да го преправят. На 8 март, ако сме се разбрали - вървим напред”, допълни Борисов.

В противен случай ще се върви към избори, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Христо Грозев изнесе данни за това, че България се разследва за пране на пари през изпращането на оръжието за Украйна. Като си спомня как в тогавашната сглобка се говореше, че нито един патрон не сме изпратили, в същото време публикации в много сериозни издания се казваше, че сме от първите, които най-много оръжие сме дали на Украйна”, заяви Борисов.

За министъра на отбраната Тодор Тагарев Борисов каза, че той не е свършил и 1/5 от работата, която парламентът му е възложил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    aha
    На 8ми по женски а? Ще ви привика татко ви в американското, ще ви надърпа ушите и ще запеете друга песен. Долни уродливи управници.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари