Бойко Борисов: Навсякъде върви чистка с поставени техни хора

0
Сега от кое искат да ни лишат? Назначиха си министри, премиери всичко. Дадохме им мандата
Сега от кое искат да ни лишат? Назначиха си министри, премиери всичко. Дадохме им мандата

Сега от кое искат да ни лишат? Назначиха си министри, премиери всичко. Дадохме им мандата

"Назначиха си министри, премиери всичко. Дадохме им мандата, техния мандат. Сега от кое искат да ни лишат? От правото да гласуваме нашия закон, който е по-добър", заяви пред медиите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Мразя такива сравнения - смокинови листове. Някак си все едно отиваме в една такава сфера, която не ми е интересна. Ясно им беше предложено да направим коалиция, която гарантира мнозинство и пази демокрацията. Те казаха, че не искат, а искат само ГЕРБ да подкрепи правителството. Назначиха си министри, какво искат - да ни лишат от правото да подкрепим нашия закон? Така работи едноличната власт... Нашите закони са по-добри и събират мнозинства. Трябва да се откажем от тях, за да изберем по-лошите, така ли?", така Борисов коментира сравнението, което Кирил Петков направи по-рано в свое изявление пред медиите.

"Няма да участвам в сглобките им. Ние нямаме ангажимент към тях", каза Борисов.

"Ние потиснахме цялото си его, което г-н Петков явно не може или по-точно Лена Бориславова не може, защото вчера пише SMS-и "Ще счупим сглобката", на този, който пише и Гешев", каза още Борисов.

"Навсякъде върви чистка с поставени навсякъде техни хора, дори на цели фамилии искат да им се намери място, столове. Какво на Асен Василев като власт не му е дадено? Данъчните служби, ние нямаме нито един човек там, митниците – нямаме нито един там, АДФИ, през МВР той има БОП, полиция, жандармерия, гранична, вътрешна сигурност и пак не им стига власт", посочи Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Пунта мара
    Да бе, ГЕРБ не са си тръгвали от управлението. Те са във всяка структура окопани и без тях който и да е министър не може да вземе решение. В Русе ще вкарат Валентин Колев в Областната администрация, така, че да се осигурят "гласове" за местните избори от Селеметя ,служителите от администрацията да им се припомни кой ги е назначил на работа, полицията да внимава също в картинката. Нищо ново. Русе си заминава заради лакомията и некомпетентността на няколко човечета
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари