Бойко Борисов: ГЕРБ продължава твърдо и последователно да подкрепя Украйна

0
Лидерът на партията обсъди възможността за сътрудничество с формацията на Зеленски
Лидерът на партията обсъди възможността за сътрудничество с формацията на Зеленски

Лидерът на партията обсъди възможността за сътрудничество с формацията на Зеленски

"ГЕРБ продължава твърдо и последователно да подкрепя Украйна", заяви лидерът на партията Бойко Борисов по време на среща с депутатите от украинския парламент Федор Вениславский, който е и представител на президента Володимир Зеленски във Върховната Рада, и Игор Герасименко – член на Комисията по сигурност и отбрана и носител на най-висшия украински орден "Герой на Украйна".

Той е подчертал пред колегите си, че "благодарение на ГЕРБ са приети решенията за предоставяне на военна помощ на Украйна и за обявяване на Гладомора за геноцид в българския парламент".

"Освен това, още в началото на войната ГЕРБ изпрати помощ за Украйна, а през лятото младежите на ГЕРБ организираха детски лагер за 50 деца от региона на Харков", припомни той в публикация във Facebook.

Представителите на украинската Рада са благодарили за всичко, което от ГЕРБ са направили през последната година за Украйна. Подчертали са, че за тях партията е силен поддръжник и приятел.

В рамките на срещата са обсъдени и възможностите за задълбочаване на сътрудничеството както между България и Украйна, така и между партията на Зеленски - "Слуга на народа", и ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    88
    Кретени!!!
  • 7
    2
    Аз пък...
    Да сера на дъртия банкянски толуп в устата мръсна, усраинска!
  • 9
    1
    Гробокопач
    Всички знаем как се получават ордени и медали в Украйна.До преди две години български бизнесмени получаваха военни чинове в укро армията срещу заплащане.и всичко с документи и униформи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари