Бойко Борисов: Докато ГЕРБ не се върнат, няма и един метър да ви построят на Русе - Търново

12
Лидерът на ГЕРБ се изтъпани в Басарбовския скален манастир
Лидерът на ГЕРБ се изтъпани в Басарбовския скален манастир

Лидерът на ГЕРБ се изтъпани в Басарбовския скален манастир

Българите вече може само Господ да ни спаси, затова обикалям манастирите

Визитата му изненадваща, защото кракът му не е стъпвал в област Русе повече от две години. На всички ни е известно, че г-н Борисов идва до Русе само по време на избори, за да подхвърли малко трохи на булонките си в дунавската столица на България.

"Докато ГЕРБ не се върнат, няма и един метър да ви построят на Русе - Търново", заяви пред журналисти Борисов

Аз се интересувам от Радев, защото той е човекът, който еднолично управлява, привиква министри, кметове. Това заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов. Със симпатизанти и кандидат-депутати на партията той посети Басарбовския манастир "Св. Димитър" край Русе, от където отново отправи критики към държавния глава и цялото управление на държавата.

Борисов направи уточнение, че не е плашел с ваксини с изтекъл срок. Обърна внимание, че препаратът на "Пфайзер" е със срок на годност 30.09, но Европейската агенция по лекарствата е дала разрешение ваксините да се използват безопасно до края на декември месец. Според Борисов въпросът обаче е дали препаратът е също толкова ефективен, колкото другите. Настоя, че хубавите ваксини са били дадени от здравния министър д-р Стойчо Кацаров на Норвегия.

"Претенцията ми е към Радев и министрите, особено здравния, той би трябвало да е министър на болестта и смъртта, защо не излязоха и обяснят. Аз излязох за "Астра Зеника" и обяснявах, че е най-евтината ваксина - 2 евро, другите бяха по 25 евро и именно за това сме получили най-много от този препарат. Като даде дефекти, ние я спряхме. Аз ходих в Европа и ни доставиха ваксини", заяви още лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов изтъкна още, че и в икономическо отношение служебният кабинет не се справя добре. Обърна внимание на спрените пътни проекти, високата инфлация.

"Българите вече може само Господ да ни спаси, затова обикалям манастирите", обяви той пред журналисти.

На въпрос дали очаква редовно правителство, Борисов каза: "Аз не мога да гадая...всички мълчат".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари