Бойко Борисов честити на Мицотакис победата на изборите в Гърция

0
Гръцкият народ направи мъдър избор, коментира лидерът на ГЕРБ
Гръцкият народ направи мъдър избор, коментира лидерът на ГЕРБ Снимка: Пресцентър на Министерски съвет / архив

Гръцкият народ направи мъдър избор, коментира лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави Кириакос Мицотакис за изборната победа в Гърция.

"Поздравления за Кириакос Мицотакис и водената от него “Нова Демокрация” за категоричната победа на парламентарните избори в Гърция!

Гръцкият народ направи мъдър избор и даде мнозинство на дясно-центриските политики, които да продължат икономическия растеж и стабилизацията на страната."

Това написа лидерът Борисов в профила си във фейсбук.

Милиони гърци се отправиха към урните днес, за да гласуват новия състав на парламента на общите избори в страната. Настоящият премиер Кириакос Мицотакис от консервативната “Нова демокрация” се бори за преизбиране, а основният му опонент е предшественикът му Алексис Ципрас - лидер на СИРИЗА. Близо 10 млн. души имаха право на глас, като малко над 18 хил. гласуваха още в събота

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари