БОЕЦ: Война е! Путин доказа, че с диктатори, терористи и мафиоти не се преговаря

6
Тежки и мрачни дни и седмици предстоят
Тежки и мрачни дни и седмици предстоят Снимка: ЕПА / БГНЕС

Война е.

Путин доказа, че с диктатори, терористи и мафиоти не се преговаря. Те не правят "политика". Не се съобразяват с дипломатически, правни и международни норми. Дори с човешки и морални. Водени са единствено от личното си его, алчност и извратени амбиции. Способни са да причинят смъртта на хиляди, дори на милиони души. Способни са да причинят това и на собственият си народ.

За съжаление петоколонниците и копейките в България са на всички нива в държавата. Участието на БСП в управлението е компромис, за който сега ще платим тежка цена.

Европейските и световни лидери към момента не проявяват качества, за да се противопоставят адекватно на лудостта на Путин. Ще осъзнаят реалността по трудният начин.

Тежки и мрачни дни и седмици предстоят. В България гражданското общество ще бъде отново основния стожер на демокрацията и свободата. А политиците ни са подложени на най-важният тест. Колко струват за тях принципите на демокрацията, мира и национален суверенитет.

Подкрепа и сили за украинския народ.

Това е война на диктатурата срещу демокрацията. И ние сме част от нея.

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Olee
    Да се страхуват диктаторите, терористите, крадците и мафиотите в България, заедно с придворните им вресльовци и блюдолизци от последните 32 години, като тоА, дето е писал у Фейкбука.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари