БМВ едва не уби жена с малко дете в Русе

12

Вчера сутринта, млад шофьор от Русе направи зрелища каскада на улица "Хан Аспарух".

Младият джигит с БМВ прави десен завой от улица "Борисова" и с "ДРИФТ" навлиза по улица "Хан Аспарух". Шофьорът не успява да овладее автомобила и се качва на тротоара, където "помита" ограничителните колчета, поставени от Община Русе. Само на един метър от инцидента на същия тротоар се намират възрастна жена със 7-годишно дете. За тяхно щастие инцидента им е предизвикал само силна уплаха, но те са живи и здрави.

Младият шофьор е побързал да избяга от местопроизшествието, но хора станали свидетели на инцидента, ни изпратиха снимки и описание на шофьора. Самото произшествие е станало на 28.10.2016 година в 10:05 часа, минута след това е заснет от охранителна камера, как си заминава без никакви угризения на съвестта. Възрастната жена и малкото дете са запомнили номера на автомобила - Р 6759 АТ.

Друг очевидец на случилото се потвърди, че въпросният автомобил със същия номер е БМВ - комби с маслено зелен цвят и бил управляван от младо момче с прическа а ла гребен.

Дали на този шофьор ще му се размине, зависи само от контролните органи. Защото ако сега има щети от само няколко колчета, утре може някой пешеходец да не извади толкова голям късмет и да се случи най-лошото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари