Близо 500 000 лева за строеж на кръстовището до Търговията

0
Общината обяви обществена поръчка за проектиране и строителство на кръстовището между улиците „Потсдам“ и „Проф. Михаил Арнаудов“
Общината обяви обществена поръчка за проектиране и строителство на кръстовището между улиците „Потсдам“ и „Проф. Михаил Арнаудов“ Снимка: Google Street View

Общината обяви обществена поръчка за проектиране и строителство на кръстовището между улиците „Потсдам“ и „Проф. Михаил Арнаудов“.

С реконструкцията на кръстовището се цели подобряване пропускателната способност, ще бъдат разширени клоновете му (входящи и изходящи), при запазване на одобрения План за улична регулация.

След реконструкцията ще бъдат премахнати транспортните „тапи“ и осигурен безопасен достъп за всички. Предвидени са две платна с по две ленти, както и тротоари от двете страни, ще се изгради ново отводняване и ще се постави ново осветление. Стойността на поръчката е 370 833 без ДДС.

Едновременен ремонт на повече от един пътен участък няма да се допуска, освен ако това не цели предотвратяване на опасности с оглед намаляване до минимум на неудобства за граждани и търговци - шум, запрашеност, затруднен трафик и присъщите му съпътстващи неудобства.

Срокът за изпълнение е до 50 /петдесет/ календарни дни от датата на сключване на договора.

Източник: Арена Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари