Близки на убития пилот: Има кой да отмъсти

1
Вижте кой е убитият руски пилот
Вижте кой е убитият руски пилот

Един от пилотите на сваления руски бомбардировач Су-24 самолет в Турция, е челябинецът Сергей Румянцев. Това твърдят от Международното доброволческо общество InformNapalm, от което уточняват, че той се казва Сергей Александрович Румянцев и е гвардейски майор.

Румянцев е военнослужещ с номер 0715323 от 6980-а гвардейска авиационна база към 1-ва ескадрила на военното поделение 69806, посочват още от informnapalm.org, цитирайки свой анонимен източник. Той е бил майор, предаде Novini.bg.

Вестта за смъртта му беше разпространена от потребители на социалните медии, но официално потвърждение от Кремъл не последва.

Вчера представители на т.нар. сирийска опозиция заявиха, че групировката е отговорна за  смъртта на пилота. Ток е бил разстрелян при опит да се приземи с парашут на територия, контролирана от опозиционерите, твърди Джахед Ахмад, лидер на тяхната Десета крайбрежна бригада. Възможно е Румянцев да е бил убит от тюркмени, след като успешно е катапултирал над територията, населявана от агресивния към Русия народ.

Бунтовниците разпространиха и клип с убития пилот.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари