Блъснаха жена в село Арчар

0
Жената била транспортирана в болница и настанена за наблюдение поради съмнение за комоцио
Жената била транспортирана в болница и настанена за наблюдение поради съмнение за комоцио Снимка: Dunavmost / Архив

Жената била транспортирана в болница и настанена за наблюдение поради съмнение за комоцио

Произшествието е станало вчера сутринта в Арчар. Сигнал за него бил подаден 8:01 часа на тел. 112. 38-годишна жителка на селото съобщила, че пресичайки пътното платно била ударена от кола. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието.

Разследващите установили, че лек автомобил „Опел Зафира“ с видинска регистрация, управляван от 68-годишен местен жител – правоспособен водач, при потегляне от площада по ул. „Кирил и Методий“ е блъснал пресичащата пътното платно пешеходка. Шофьорът спрял и останал на мястото на инцидента.

Жената била транспортирана в болница и настанена за наблюдение поради съмнение за комоцио. При тестване с дрегер пробата на водача не е отчела наличие на алкохол.

По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари