Бившият на Емануела взема детето й

0
Въпрос на време е детето да заживее при баща си
Въпрос на време е детето да заживее при баща си Снимка: Planeta

Бизнесменът Димитър Динев е твърдо решен да вземе попечителство над сина им - Митко.

Близки до Димитър Динев разказаха, че вече има заведено дело за правата над малчугана и е само въпрос на време да стане ясно къде ще живее детето, пише Блиц. С този иск Динев категорично опроверга твърденията на Емануела, че той не се грижи за момчето.

Напротив, в момента, докато певицата се размотава из Къщата на "ВИП брадър", флиртувайки с мъже, малкият Мити е с баща си, който го гледа и се грижи за него.

До тежкото решение на Динев се стигнало след множеството обиди по негов адрес от Емануела, която обиколи всички телевизии, да разказва колко лош човек е Динев и още куп злобни квалификации по негов адрес. След влизането й в Къщата на "ВИП брадър" коментарите не закъсняха. "Ходи и говори за Митко, а не се вижда как целият задник й лъсна още на влизането в Къщата", "Какъв пример дава на децата си с това евтино поведение" и "Динев поне не ходи да се обарва и целува с непознати в ефир" са само част от негативните коментари, които певицата си навлече след лековатото си поведение в риалити формата.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари