Започва второто дело за попечителството на децата на Габриела Славова

0
Тя е обвинена за убийството на съпруга си Пейо Пеев
Тя е обвинена за убийството на съпруга си Пейо Пеев Снимка: Георги Димитров / Дарик

Тя е обвинена за убийството на съпруга си Пейо Пеев

През вчерашният ден беше насрочено първото дело свързано с попечителството на двете деца на обвинената в убийството на съпруга си Габриела Славова - Пеева. Още в началото Административният съд в София отложи делото поради неявяването на адвоката на една от страните.

Припомняме, че двете деца на са настанени при родителите на убитият Пейо Пеев.

"Делото беше отложено, защото служебният адвокат на бебето не се яви. Отложено е за след седмица. Делото в бургаския съд много се бави, също. Повече от две седмици не излъчват адвокат за по-голямото дете на Пейо Пеев. Цялата ситуация е много странна, при условие, че бебето има жив биологичен родител, който просто трябва да се впише в акта за раждане. Резултатът от теста за ДНК излиза за 2-3 дни, а ние още нямаме насрочено първо заседание, за да се назначи такъв тест", каза Велико Минков, който претендира, че е баща на детето, но за момента съда не може да потвърди, предаде БНТ.

Той обясни, че не е виждал детето след инцидента.

"Имам контакт с адвоката на родителите на Пейо. Днес ще има заседание за 6-годишното дете. Двете дела са свързани затова ще присъствам и на него. Делото е свързано с оспорване на заповедта, от страна на Габриела, с която децата временно са настанени при родителите на Пейо. Това е най-доброто решение за тях", заяви още Велико Минков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари