Емануела дава на съд Глория за обвиненията, че заработва като проститутка

1
Адвокатът на Емануела подготвя документите за завеждане на дело срещу моделката Глория
Адвокатът на Емануела подготвя документите за завеждане на дело срещу моделката Глория

Адвокатът на Емануела подготвя документите за завеждане на дело срещу моделката Глория.

Това казаха пред „ШОУ” от екипа на чалга фурията, която с малко закъснение се впусна в приключението наречено „ВИП брадър” и понесе на гърба си целия негативизъм от предубедените й съквартиранти.

Неизвестната до този момент моделка обаче прекали, казвайки, че Емануела заработва като проститутка, ходи уж да пее на богати и влиятелни хора, което й е помогнало да стартира музикалната си кариера. Думите си ще трябва да доказва в съда, тъй като певицата и екипът й няма да оставят нещата така.

Глория заяви в Къщата, че майките им се познават. Именно родителката на Емануела е споделила пред нейната, че дъщеря й си изкарва парите по нечестен начин! Дори и да е вярно, коя майка ще си признае?! Оказа се, че Глория не е по-различна от останалите предубедени участници, които слагат всички попфолк певици под общ знаменател. Забравя обаче, че и моделките имат слава на платени момичета и ако се съди по стереотипите, то и тя спада в тази графа.

Нереализираната моделка нападна чалга фурията, след като Емануела я номинира за изгонване под претекст, че пие от обяд. Защо Глория се изненадва, след като всички зрители виждат, че тя и Деси Цонева почти във всички кадри са с чаша в ръка?! Уплашена, че истинското й лице ще цъфне пред многохилядната аудитория, тя реши да говори неща за певицата, които са извън предаването и абсолютно недоказуеми, но нямаше доблест да ги каже в очите й.

Източник: ШОУ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари