Бирмата бесен на Гъмов

0
Паралията още ревнува бившата си Преслава
Паралията още ревнува бившата си Преслава

Паралията още ревнува бившата си Преслава

Наранено его и яд измъчват Жорко Станоев-Бирмата, бившето гадже на фолкаджийката Преслава., пише Хай Клуб.

В средите на паралията шушукат, че откакто видял Преслава да се мята без свян в обятията на актьора Станимир Гъмов в национален ефир, Жорко съвсем загубил настроение да купонясва по дискотеките.
Страстта между звездата на „Пайнер“ и артиста пламна в къщата на „ВИП брадър“. Една от конспирациите на злобари и интриганти е, че играта между двамата е сценарий за пред камерите и рейтинга на шоуто. Близки на певицата обаче са убедени, че няма капка режисьорска намеса - Преси вече е хлътнала до ушите по Гъмов.

Именно това породило невиждана завист у пернишкия бизнесмен Жорко Бирмата. Баровецът, който няколко пъти спретва мелета заради ревността си, не бил комуникативен в последно време.

Откакто видял Преслава щастлива край Станимир, Жоро тотално е навел глава и ограничил излизанията си по клубове, издават запознати.
Съвсем доскоро изпълнителката на "Водка с утеха" и милионерът Станоев бяха заедно.

Връзката им бе белязана от десетки раздели, скандали и сеири по нощните заведения. В крайна сметка Преслава взе решение да го напусне и продължи живота си напред. Жоро на свой ред заби Христина Витанова - екссъпругата на футболиста Благо Георгиев.

Гимнастичката, която има две деца от спортиста, очевидно не е пленила младия Жорко, защото се мълви, че двамата вече не са заедно по негово желание.
"Жорко е много ревнив и лесно пали фитила. Този път дори не се заканва да отмъщава на Гъмов. Той е наясно, че Преслава никога няма да се върне", издава запознат с любовните им саги.

Източник: Хай Клуб
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари