Преслава и Гъмов заживяват заедно

0
Върви слух, че двамата са получили по 25 000 лева, за да се правят на влюбени
Върви слух, че двамата са получили по 25 000 лева, за да се правят на влюбени

Преслава и Станимир Гъмов най-вероятно ще заживеят заедно веднага след като приключи участието им в шоуто„ВИП Брадър". Това е заявил самият актьор пред слисаните съквартиранти, научи „Всеки ден".

Двамата влюбени са луди един по друг и от два месеца се носят на крилете на любовта, а останалите випове им се радват. От старта на риалитито в средата на септември до сега Гъмов и добричлийката не спират да флиртуват под покрива на „ВИП Брадър".

В последно време те са си все по-близки, спят в едно легло, а „Гъмчето й" я буди сутрин с целувка. От екипа на шоуто издават, че по цял ден двамата са неразделни и постоянно си гукат и гушкат. Чувствата им като че ли се „отпушиха" след мисията мюзикъл „Гъмео и Пресиета", където певицата и Станимир се целунаха. След това двамата започнаха да спят заедно в едно легло. Кукленият актьор се настани в това на брюнетката под претекст, че Люси му пречи да спи с хъркането си. Тя не възрази и дори позволи на актьора да я прегърне, а на сутринта призна на Светлана, че почти не е спала, защото през цялото време главата ѝ била обзета от всякакви мисли.

Миналата седмица на живо в студиото на шоуто гостуваше Антония Петрова, която е сред коментаторите на риалитито. В разговор между фолк певицата и миската Тоца отвори дума за разликите в социално отношение между двамата влюбени, изпълнителката показа, че е мислила за връзка с актьора, и заяви, че е имала приятел, когото е издържала.

„За мен самата не е ясно, разбираш ли? Адски много го харесвам. Не е игра за мен. Много ме забавлява. Като характер също ми харесва. Може би заради него влязох отново", разкри с огромна усмивка Преслава. Тя се върна в Къщата като гост звезда две седмици след като сама пожела да я напусне и именно актьорът е причината за завръщането й във ВИП къщата.

Междувременно плъзнаха упорити слухове, че Преслава и Гъмов симулират любов срещу допълнително даден хонорар от продуцентите на „ВИП Брадър". Твърди се, че от Нова са им доплатили по 25 000 лева отгоре, за да разиграят любовния цирк и така да качат рейтинга на шоуто. Наш източник обаче твърди, че това не е съвсем така и между тях наистина има страст. Именно заради пламналата искра продуцентите са настояли да върнат Преслава в предаването. Най-потресен от новото гадже на певицата бил дългогодишният й любим Жоро Бирмата, който открито се заканвал да потърси отговорност и от двамата след излизането им от Къщата.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари