Бионсе стана най-награждаваният изпълнител в историята на "Грами"

1
Бионсе беше отличена за седмия си студиен албум "Renaissance", който е номиниран и за албум на годината
Бионсе беше отличена за седмия си студиен албум "Renaissance", който е номиниран и за албум на годината Снимка: Facebook

Бионсе беше отличена за седмия си студиен албум "Renaissance", който е номиниран и за албум на годината

Бионсе стана най-награждаваният изпълнител в историята на "Грами", като подобри 26-годишния рекорд, който някога държеше покойният унгарско-британски диригент Джордж Шолти, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

"Опитвам се да не съм прекалено емоционална" - каза суперзвездата, докато съпругът ѝ Джей-Зи я аплодираше на крака. Певицата благодари на покойния си чичо, на родителите си, на Джей-Зи и на децата си за подкрепата. "Просто се опитвам да осъзная ставащото тази вечер. Искам да благодаря на Бог, затова че ме закриля. Благодаря ти, Боже", каза в емоционална реч на сцената.

Бионсе вече събра 32 награди, след като спечели за най-добра R&В песен за "Cuff It", запис на електронна денс музика за "Break Му Soul", традиционно R&В изпълнение за "Plastic Off the Sofa" и приз за електронна денс музика за седмия си студиен албум "Renaissance", който е номиниран и за албум на годината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари