Тейлър Суифт раздаде на екипа си подаръци за 160 000 долара

0
Даровете са включвали чанти на Cartier за 1880 долара, колиета от розово злато по 2210 долара
Даровете са включвали чанти на Cartier за 1880 долара, колиета от розово злато по 2210 долара Снимка: Taylor Swift / Facebook

Даровете са включвали чанти на Cartier за 1880 долара, колиета от розово злато по 2210 долара

След като стана първият изпълнител в историята на наградите "Грами", спечелил четири пъти наградата за най-добър албум, Тейлър Суифт похарчи 160 000 долара за подаръци на екипа си, за да отпразнува победата.

34-годишната певица на "Bad Blood" стана първият изпълнител в историята на "Грами" на 04.02.24, който печели четири пъти наградата за най-добър албум на годишните награди, и се твърди, че е похарчила крупната сума пари, за да почерпи повече от 30 души от своя персонал.

Източник заяви пред американския вестник "Сън": "Тейлър ги обича и се грижи за тях като за семейство, тя прави много за всички тях. Тя преживя историческа година и в нощта, в която влезе в историята, беше много благодарна и благодари за любовта и постоянната подкрепа от страна на екипа и сътрудниците си. Хората се чувстваха много емоционално, когато получаваха подаръците. Всички много ги харесаха".

Твърди се, че подаръците на Тейлър са включвали чанти на Cartier за 1880 долара, колиета от розово злато /също на Cartier за 2210 долара на бройка/, които са включвали диамантена висулка, пише БГНЕС.

Източник твърди, че тя е раздала и чанти "Louis Vuitton" за 2 710 долара, а мъжете от екипа ѝ очевидно са получили подаръци от луксозни модни къщи, включително чанти за до 2 570 долара и раници "Christopher ММ" за по 3 300 долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари