Big Brother се завръща, запиши се за участие!

1
Кастингът за най-очакваното риалити шоу в България вече е отворен!
Кастингът за най-очакваното риалити шоу в България вече е отворен!

Кастингът за най-очакваното риалити шоу в България вече е отворен! Запиши се тук http://bigbrother.novatv.bg/casting и изживей приключението на живота си. Не просто риалити, а институция!

Не само участници, а звезди в един реален сериал за човешките отношения!

Не обикновено забавление, а огледало на нравите!

Big Brother безспорно промени представите за телевизия в България и живота на 76 българи, участвали в първите 4 сезона на предаването. Телевизионни водещи и репортери, звезди на кулинарната сцена, манекенки, светски лъвове и лъвици и дори кандидат-политици се родиха между четирите стени на най-известната къща в България.

След поредица от VIP сезони и многократни запитвания и молби от зрителите и фенове на шоуто за пускане обикновен сезон на Big Brother, моментът на истината настъпи и той вече е факт! Този сезон най-обсъжданият, най-критикуваният и най-обичан от зрители и участници формат се завръща в оригиналния си вид в ефира на Нова по-интересен, по-провокативен и по-различен от всякога.

Голямата новина за феновете на шоуто е, че всеки желаещ да прекрачи прага на най-известната къща вече има шанс да го направи в най-новия сезон на Big Brother. Ако искате и вие да сте част от историята на Big Brother и цяла България да научи името ви, запишете се за кастинг, който е отворен от днес. Всеки, който има желание да изживее приключението на живота си, може да се запише, като попълни специален въпросник тук http://bigbrother.novatv.bg/casting След предварителната селекция се преминава към втори етап, който включва срещи на живо с екипа на шоуто.

Мисията на Big Brother е да преобръща представите за света и живота около нас, да позволява на зрителите да надникнат дълбоко в личните мотивации на всеки от участниците, а на Cъквартирантите да видят себе си отстрани и да изживеят приключение, което променя тях самите завинаги. Без изключение, всеки от 76-те участници споделя, че Big Brother е изживяване, оставило дълбоки следи в разбирането му за живота и повлиялo на бъдещото му развитие. "Ако веднъж си бил в Къщата - това остава за цял живот", споделя Здравко - победител от първия сезон на Big Brother.

123-ма души стоят зад машината Big Brother този сезон, малко повече са камерите, които наблюдават участниците денонощно, а броят на зрителите на всеки епизод се измерва в милиони.

Big Brother отново е тук!

Очаквайте още горещи новини скоро!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари