Христо Стоичков влиза във "Фермата" като гост-звезда

0
Иван Христов и Андрей Арнаудов са му приготвили серия от изненади
Иван Христов и Андрей Арнаудов са му приготвили серия от изненади Снимка: БТА

Христо Стоичков влиза във "Фермата"

Най-успешният български футболист и носител на най-значимия индивидуален приз във футбола „Златна топка“ Христо Стоичков ще стане част от най-позитивното и градивно риалити като гост-звезда и ще се представи в светлина, в която никой досега не го е виждал.

В осмия сезон на „Фермата“ прочутият номер 8 ще пристигне на брега на красивия язовир Диканя, сред спиращата дъха природа, за да се срещне с участниците в предаването и да направи шоу, на каквото единствено той е способен, предава БТА.

Продуцентите и водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов са му приготвили серия от изненади, но Камата също обещава да сюрпризира както тях, така и претендентите за голямата награда. „Щастливи и благодарни сме, че Христо Стоичков прие поканата ни да се включи в предаването, не само защото е звезда от световна величина и ненадминат спортен талант, но и защото никога не спира да носи България в сърцето си“, казва Андрей Арнаудов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари