Безплатни курсове по български език в МГ „Баба Тонка“

0
МГ „Баба Тонка“ - Русе организира курс за подготовка за външното оценяване по български език и литература за ученици в седми клас
МГ „Баба Тонка“ - Русе организира курс за подготовка за външното оценяване по български език и литература за ученици в седми клас

Русе / Фонд „Математика на бъдещето“ към Настоятелството на МГ „Баба Тонка“ - Русе организира курс за подготовка за външното оценяване по български език и литература за ученици в седми клас.

Курсът е предназначен за седмокласници, които са участвали успешно в математически състезания в Русе през учебната 2014/2015 година. Те ще бъдат поканени поименно от Фонд „Математика на бъдещето”. В курса ще бъдат записани не повече от 26 от най-добре представилите се ученици. В него нямат право да участват възпитаници на Математическата гимназия.

Целта на инициативата е да се даде шанс за добро представяне на изпита по български език и литература на ученици, които вече са доказали високите си знания по математика.

Курсът е безплатен и ще се води от Доротея Александрова, старши учител по български език и литература в МГ „Баба Тонка“. Ще бъдат проведени 10 занятия по 90 минути.

На 2 април /четвъртък/ ще се проведе първата среща с учениците, които ще имат възможност да преминат курса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари