Бежанци от Украйна станаха доброволци у нас

1
Те помагат в ситуационен център и на доброволни начала
Те помагат в ситуационен център и на доброволни начала Видео: NOVA

На 3 юни станаха точно 100 дни от началото на войната в Украйна

 По това време в страната дойдоха и първите бежанци. Тогава NOVA разказа историята на едни от тях - група младежи и малко момиченце.

Тази седмица в „Историите на Мария Йотова” отново ни срещат с двама от тях, за да разберем какво се е променило за 3 месеца. Правим това след скандалите, които разтресоха властта за това къде са бежанците, интегрират ли се и как се случва това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Копейкин
    Така е, естествено навсякъде има някоя черна овца, но на практика и те са хора като нас, единствената разлика е, че в момента трябва да им помогнем, защото са в нужда. А и евала, имат по много деца - бели, руси, европейчета
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари