Беър Грилс отиде на гости на Володимир Зеленски

0
Грилс ще заснеме документален филм за оцеляването в Украйна по време на войната
Грилс ще заснеме документален филм за оцеляването в Украйна по време на войната Снимка: Facebook

Грилс ще заснеме документален филм за оцеляването в Украйна по време на войната

Световноизвестният британски пътешественик Беър Грилс пристигна в Киев днес, 1 декември, за да се срещне с президента на Украйна Володимир Зеленски.

Той ще заснеме специален филм за оцеляването в Украйна на фона на войната. "За мен това беше преживяване, което не прилича на нищо друго. В страната идва зима и инфраструктурата е атакувана. Оцеляването на милиони хора се превръща в истинска ежедневна борба", пише британецът в профила си в Instagram.

Грилс загатна, че ще покаже в програмата си един различен Володимир Зеленски, какъвто не е показван досега. "Исках да го попитам как наистина се справя с това и получих много повече отколкото очаквах. Програмата идва скоро. Благодаря ви, Володимир Зеленски, за вашето гостоприемство в толкова труден момент. Бъдете силни", пише той.

Украинският президент също сподели снимки от срещата си с Беър Грилс в профила си във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Край няма
    Край няма демагогията и търсенето на лица за политически цели,нови лица и приобщаване на уважавани личности от правителства към не толкова богоугодни и нечовекоудбни дела на земята.В България е същата работа.Идват ли избори търсят се и се пазаруват спортисти медалисти,артисти,професори разни,културтрегери,хора на изкуството,писатели и какви ли не които нямат нищо общо с политиката и не стават за такива па макар о 200 медала да имат и хиляда тома озписани или и.зказани.Когато уважаван и обичан човек се хване на хорото и хората си мислят че домакините на поканения са оценени от него и да личности светли.Така ама НЕ.ЧЕ И ТАЯ РАБОТА Е СЪЩАТА.ЩОМ БЕАР Е ТУК,ЗНАЧИ ПРАВ Е ЗЕЛЕНСКИ И ТУК И ТАМ Е ЕДНО И СЪЩО. ПОМИЯ.
  • 7
    1
    Йосиф
    Беарчо, уважавам те, юнашко момче си, само да не те излупа някоя ракета, че на света ти си дал стократно повече от палячото до тебе. Пореден пример как хората си бичат рейтинг на гърба на украинския мухльо и той си мисли, че ссета го подкрепя. Абе боли ги ***а за тебе хората. Те да си наблъскат рейтинг и реклама за продукцията предварително, пък че пенсионерите ловели и ядели гълъби абсолютно на никого не му дреме.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари