БДЖ ще компенсира пътниците от изгорелия влак

0
Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат своята компенсация на билетните каси във всяка една гара от утре
Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат своята компенсация на билетните каси във всяка една гара от утре Снимка: bTV

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД ще компенсира всички свои клиенти, които са пътували с бързия влак № 8613 от София за Бургас на 30-и март 2018 г.

Пътниците от композицията престояваха в гара Коньово поради възникнал пожар в третия вагон от състава на влака. Националният железопътен превозвач осигури превоз с автобуси за своите клиенти до Бургас. Поради късният час на пристигане в Бургас, пътниците бяха откарани с автобусите до своите домове.

БДЖ - Пътнически превози” ЕООД ще предостави билет за избран маршрут на пътуване с влак в страната на всички потърпевши от престоя на композицията.

Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат своята компенсация на билетните каси във всяка една гара от утре (2-ри април), като предоставят билета си от пътуването с бързия влак от София за Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари