Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Бъзън каза "НЕ" на асфалтова база с огромно мнозинство!

1

Жителите на с.Бъзън казаха окончателно "НЕ" на строежа на асфалтова база в селото им след проведената едноседмична подписка коя подписаха 673 човека.

Подкрепената от Местния Обществен Съвет и стария инициативен комитет вече са сезирали и Омбудсмана г-жа Мая Манолова. Борба на жителите ПРОТИВ желанието на АМ "Черно море" да постои база, показва нежеланието и гражданската, която биха дали тези жители в името на бъдещето на децата и природата си за разлика от кмета им г-жа Василена Цанкова(ГЕРБ) която се оказа РАЗДВОЕНА и официално подкрепи строежа на асфалтова база, като в случая застана срещу огромната част от жителите си, което все още създава напрежение по темата?! Развитието предстои...

Новият областен управител на Русе бе един от гостите на провелото се общоселско събрание на 09.04 когато той бе свидетел на нежеланието на жителите и техните опасения за здравето им и природата!

Автор: С.С.
(Автор: С.С. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари