Баскетболистките на „Дунав-Русе-2016“ ще играят на финалите на Държавното първенство

0
Момичетата се класираха за финалите след победа над „Септември“
Момичетата се класираха за финалите след победа над „Септември“ Снимка: Facebook / СКБ "Дунав-Русе-2016"

Момичетата се класираха за финалите след победа над „Септември“

Момичетата до 14 г. на баскетболен клуб „Дунав-Русе-2016“ се класираха за финалите на Държавното първенство след победа над „Септември“ с 69:38 във втория мач от баражите. Русенките играха с огромно желание и заслужиха успеха, водени от треньорите си Магдалена Атанасова-Миланова и Руслан Русев.

Финалният турнир ще се проведе между 4 и 8 юли в зала „Общинска“ в Стара Загора. В група А са „Пирин“- Гоце Делчев, „Локомотив“-София, „Черно море Одесос“ и „Дунав“. В група Б един срещу друг ще се изправят „Рилски спортист“, „Вълци“-Разград, „Левски“ и „Берое“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари