Русе е домакин на Държавното отборно първенство по тенис за момчета

1
В турнира участват над 60 деца в 14 отбора
В турнира участват над 60 деца в 14 отбора Видео: Русе Медиа

В турнира участват над 60 деца в 14 отбора

Вчера в Русе започна Държавното отборно първенство по тенис за момчета до 12 години. То ще продължи до 14 юли на кортовете в Парка на младежта, като домакин е Тенис клуб „Русе“. За поредна година финансова подкрепа дава Община Русе, за да може в града ни да се проведе едно от най-мащабните и важни състезания в календара на федерацията.

В първенството участват над 60 деца в 14 отбора, съставени от четирима състезатели и капитан. Всеки отбор играе по четири мача единично и, ако резултатът е равен – 2:2, се провежда решаващ мач на двойки, съобщи Русе Медиа.

Русе бе представен от двата клуба – Тенис клуб „Русе“ и Тенис клуб „Приста 2011“, но на осминафиналите и двата отбора са отпаднали от надпреварата.

На 14 юли, четвъртък, от 9:00 часа сутринта започват финалите за титлата. Домакините от Русе канят всички, които обичат тениса, да дойдат да подкрепят децата, които играят много добре и правят интересни мачове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари