Бащата на Дебора: Всичко беше в кръв. Картинката е ужасяваща

4
Не очаквах да заваря това. Кръвта беше по целия партер и етаж. В първия момент не знаех какво е станало
Не очаквах да заваря това. Кръвта беше по целия партер и етаж. В първия момент не знаех какво е станало

Не очаквах да заваря това. Кръвта беше по целия партер и етаж. В първия момент не знаех какво е станало

„Лошо е състоянието на дъщеря ми - като започнем от физическите травми до психическата, която е още по-голяма. Нещата, които помня са страшни заразказване. Картинката е ужасяваща. Обадиха ми се от Първо районно управление да се прибера на адреса понеже има инцидент. Прибрах се и на входа ме чакаха полицаите, за да направят оглед“.

Това разказа Красимир - бащата на нападнатото от Георги момиче, на което бяха направени над 400 шева, предаде bTV.

„Не очаквах да заваря това, но беше факт - пред входа всичко беше в кръв. Толкова тежки наранявания, нормално е. Кръвта беше по целия партер и етаж. В първия момент не знаех какво е станало, разбрах от разследващите“, разказва бащата.

Той посочва, че не познава Георги и че от нападението до днес вече е минало месец. След това, което е направил младежът не е търсил момичето.

„Тя е в пълен шок, не иска да разговаря с никого освен с някои от близките си“, посочва бащата.

Според него действията на Георги са провокирани от ревност, а дъщеря му нищо не е споделяла за отношенията им.

„Това е момиче на 18 години, каквото и да го посъветват родителите - едва ли ще послуша тях. Това не е 8-годишно дете, което да е на пързалката и да му кажеш „слез“, коментира Красимир.

„Това се е случило вечерта. Георги най-вероятно е знаел, че тя е сама. Благодаря от името на цялото си семейство и от името на дъщеря си за тази вълна, за това цунами, което е в нейна подкрепа. За да се възстанови тя, колкото може по-бързо. Тя знае за тази подкрепа и благодари на всички. На цялото общество“, казва бащата на момичето.

„Работата е сложна. Очакват ни работа с психолози. Това ще е по-бавно от физическото възстановяване. Трябва да се направят някакви промени. Трябва да има такива реформи за подобен тип зародиши, които чувстват безнаказаност.", казва Красимир.

Той смята, че момичето и Георги са се запознали в дискотека.

„Доколкото знам заподозреният е бил охрана. Тя е контактна личност, догодина ѝ предстои бал... Не знам колко ще ѝ е до бал, но това предстои в нейния живот", казва още бащата.

Според него определянето на случая като "лека телесна повреда" е пълен абсурд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Стояне
    Стояне, моли се някой ден да не осъмнеш и ти накълцан!
  • -7
    1
    Стоян
    Стига ни занимавахте с тези боклуци!!! Родителите боклуци и децата утрепки!!!Нормално!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари