Баща летя 6 пъти на Коледа, за да бъде заедно с дъщеря си

4
Хал Вон резервира места на борда на шест самолета, така че дъщеря му - стюардесата Пиърс Вон, да прекара празника със семейството си, докато работи
Хал Вон резервира места на борда на шест самолета, така че дъщеря му - стюардесата Пиърс Вон, да прекара празника със семейството си, докато работи Видео: NOVA

Баща се превърна в сензация в световната мрежа, след като си купи билети за шест полета, за да прекара Коледа с дъщеря си.

Хал Вон резервира места на борда на шест самолета, така че дъщеря му - стюардесата Пиърс Вон, да прекара празника със семейството си, докато работи.

Жестът му е споделен публично от Майк Леви от Охайо, който седи до Вон на една от многото му полети на борда на авиокомпанията Delta.

"Имах удоволствието да седя до Хал на полета ми обратно у дома", казва Леви в пост в социалните мрежи в понеделник, който е споделен повече от 27 000 пъти. "Дъщеря му Пиърс беше нашата стюардеса, която трябваше да работи на Коледа".

"Хал решил да прекара празника с нея. И така, той лети на всеки от нейните полети днес и утре из страната, за да прекарва време с дъщеря си за Коледа. Какъв фантастичен баща! Желая им много весела Коледа!", завършва мъжът.

В поста са включени и снимки на Леви и Вон, както и на стюардесата, която е базирана в Мичиган.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари