Българско устройство отключва коли за секунди

2
На пръв поглед българската джаджа изглежда като популярна портативна игрална конзола. С нейна помощ крадецът доближава ключалката на колата, декорида и след секунди я отваря
На пръв поглед българската джаджа изглежда като популярна портативна игрална конзола. С нейна помощ крадецът доближава ключалката на колата, декорида и след секунди я отваря Снимка: в. "Труд"

Произведено в България оборудване лесно отваря най-популярните марки автомобили

Това показва в свой репортаж полската телевизия  Polsat, цитирана от "Труд". Телевизията публикува и видео, заснето със скрита камера. Текстът към него гласи "най-модерното оборудване, произведено в България, лесно отваря най-популярните марки автомобили“.

На пръв поглед българската джаджа изглежда като популярна портативна игрална конзола. С нейна помощ крадецът доближава ключалката на колата, декорида и след секунди я отваря.

Полските журналисти заснемат със скрита камера среща с производител на устройството в България, където, по техни думи, идват автокрадци от цяла Европа да го купят. Срещата се провежда в столичния кв. Студентски град.

"Ние сме основният дистрибутор в Европа на тези устройства. И по целия свят... Ние и производителят продаваме по цял свят. Никой друг", казва българинът.

Репортерът, който се представя за клиент от Полша, моли да направи запис с мобилен телефон, за да може да ги получи човек, който "може да похарчи 20 000 евро за тази играчка". Българинът се поколебава за миг, но се съгласява и започва да обяснява как работи устройството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ха-ха
    да открадне дъртия ми москвич по този начин
  • 1
    2
    daskal
    Ами... Честито на крадците! Работата им се улеснява многократно.
  • 4
    1
    русенец
    Е, имаме си министЕр на иновациите, нека награди екипа, създал този уред. :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари