Български депутат: Като баща не си представям да водя децата си в бомбоубежище в 5 часа сутринта

1
Председателят на НС и трима депутати бяха на официално посещение в Киев
Председателят на НС и трима депутати бяха на официално посещение в Киев Видео: NOVA

Председателят на НС и трима депутати бяха на официално посещение в Киев

Българската делегация се прибира от Украйна 24 часа след масираната въздушна атака там. Вчера журналисти и политици, се оказаха в епицентъра на бомбардировките в Киев, предава NOVA.

На гарата, от която потегли делегацията ни, имаше десетки линейки. Причината - на същия перон, се очаква да пристигне влак от фронта, пълен с ранени войници.

А ракетният обстрел от вчера дава повод не за страх, а за размисъл.

Ние, като бащи, не можем да си представим как трябва да си будим децата в 5 часа и да ги сваляме в бомбоубежище”, сподели депутатът Станислав Анастасов.

Ивайло Мирчев припомни думите на председателя на украинския парламент – Върховната рада, Руслан Стефанчук: „Това, с което не можахме да свикнем, е липсата на детската глъч. Няма я радостта на децата по улиците”.

Българската делегация остава изненадана от начина, по който е приета в Киев.

Не предполагахме, че с тези жестовете и ангажиментите, които сме поели, сме посяли такова доверие и отношение”, каза председателят на НС Росен Желязков.

Ясно е, че агресорът трябва да понесе икономически последствия и да му се отнеме възможността да финансира продължително войната”, каза депутатът и бивш външен министър Даниел Митов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Читател
    Фернандел,не стана ясно на българите,кой ви прати в Киев и колко пари ви струваше екскурзията до там. Защо примерно една унгарска делегация, не отиде на крака на украинските "братя"? Много хора гласували за такива с продажно мислене съжаляват и си казват,че това няма да се повтори.
  • 8
    4
    Искам да знам
    Тези в Народно Събрание по кой признак ги събират,избират? Тапири ли са или тЪпири? Депутати ли са или дупедавци? Като знам кои говеда са в общински съвет,майко мила майчице.ГОВЕДА и Юрдеци.Ние помним,80 те и 90 те.Просто комедия но не е божествена.
  • 7
    3
    До моето име и,а защо не?
    Умно казано,умно казано и от двамата ама няма кой да чува..... Помня Порошенко като приемаше парад от бандеровци облечени в СС униформи от 2 СВ и със немските каски и всички атрибути на другаря А.Х. със знаците на свастиката която е символ на слънцето и се среща по нашите земи в тракииското к.и.наследство. Даже бяха и с немски мотоциклети с кош и картечници MG ,мотоциклетите енесу и дкв.
  • 15
    2
    Моето име
    Продължавайте в същият дух и не само ще си го представиш, но и ще го правиш, ако не избягаш първи - разбира се!
  • 15
    1
    а защо
    се правиш, че не помниш думите на Порошенко за децата на Донбас?!? Да ти ги припомня: Нашите деца ще ходят на училище, а вашите ще се крият под земята!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари