"Българската Анджелина Джоли" ще бъде началник на кабинета на новия спортен министър

0
„Българската Анджелина Джоли" е близка до Касим Дал и дори преди време създаде страница във Фейсбук, озаглавена „Аз подкрепям Касим Дал"
„Българската Анджелина Джоли" е близка до Касим Дал и дори преди време създаде страница във Фейсбук, озаглавена „Аз подкрепям Касим Дал"

Айлин Дахилова - Василева, по-известна като „българската Анджелина Джоли" ще бъде началник на кабинета на новия спортен министър Красен Кралев, потвърждава той за БГНЕС.

Кралев заяви, че все още има въпросителни върху един-два от постовете в кабинета си и след като те бъдат уточнени, ще го представи официално следващата седмица. Една от позициите, за които все още не е решено, е тази на втори заместник-министър, като със сигурност поста си запазва заместникът на Евгения Раданова - Калин Каменов.

„Българската Анджелина Джоли" е близка до Касим Дал и дори преди време създаде страница във Фейсбук, озаглавена „Аз подкрепям Касим Дал". Тя е родена е на 3 февруари 1975 г. в Кубрат. Завършва право във Варненския свободен университет. От 2001 до 2005 г. Айлин Дахилова работи в Министерството на земеделието като съветник в екипа на Рушен Риза. Тогава той бе шеф на кабинета на аграрния министър Мехмед Дикме. Занимавала се с инвестиции в областта на инфраструктурата.

Източник: Агенция Кросс
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари