Бъкингамският дворец отрече слухове за смъртта на крал Чарлз III

0
В социалните мрежи вчера се появиха снимки на крал Чарлз в церемониална военна униформа с надпис "Британският крал Чарлз III почина
В социалните мрежи вчера се появиха снимки на крал Чарлз в церемониална военна униформа с надпис "Британският крал Чарлз III почина Снимка: royal family / instagram

В социалните мрежи вчера се появиха снимки на крал Чарлз в церемониална военна униформа с надпис "Британският крал Чарлз III почина

В понеделник се появиха слухове в някои руски сайтове за "смъртта" на крал Чарлз III. В социалните мрежи дори бяха публикувани кадри (явно манипулирани) на Бъкингамския дворец със спуснато знаме наполовина. От Бъкингам опровергаха твърденията и обявиха, че кралят е жив и продължава да изпълнява служебните си задължения, пише 24 часа.

В социалните мрежи вчера се появиха снимки на крал Чарлз в церемониална военна униформа с надпис "Британският крал Чарлз III почина". Новината за нула време се разпространи, предизвиквайки объркване и тревога.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    чичомиткобрат
    Интересно защо масоните искат да го ликвидират? Какво не му харесват, не слуша ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари