Бъчварова ни превърна в подлоги, които се навеждат на Ердоган

1
МВР отдавна е частна охранителна
МВР отдавна е частна охранителна

България е отново вилает. Бъчварова ни превърна в подлоги, които се навеждат на Ердоган.

Кабинетът е просто банда нагаждачи, които се чудят чий гъз да целуват тази седмица, а президентът е отново невидим, пише Хипотези.

Няма принципи, няма човешко достойнство, няма закони. МВР са банда мутри, изпълняващи поръчки на Чавушоглу, в момента външен министър на Турция. Мокри поръчки. А прокопиевците, протестърите, огняндоневите журналисти и смелите, млади и красиви  защитници на Бъчварова са трупояди, защото яслата  им при властта сега ще се захрани от изтезания и смърт.

Ние продадохме, не сме предали, този човек на Турция. И това е възможно именно заради помиярите, окупирали кабинета и властта. Тези, които по цял ден размахват пръст на всички и ни учат на морал, които бранят на живот и смърт министрите на Прокопиев, които лапат кинти и договори в замяна на уж евро-американско бръщолевене. Кръгът на Огнян Донев и неговите медии, на Прокопиев и слугите му издигна, назначи и защитаваше Бъчварова, защото за тях МВР е особено важно. Бранеха я при всеки гаф, при публичните убийства и престъпления, пищяха с нея: Стига вече, когато българите ѝ търсеха сметка за провалите. Кажете ми едно постижение на тази жена, една успешна акция, едно разкрито тежко престъпление? Посочете ми една реформа в МВР, която е подобрила работата, обяснете ми защо вътрешният министър се занимава с електронно гласуване? Причината Бъчварова да е в това министерство се казва Прокопиев и олигарси, това е и причината дъщеря ѝ и зет ѝ да работят при него, там са и групите фирми, които смучат от специалните поръчки. Най-важното обаче е, че МВР отдавна е частна охранителна фирма на този кръг.

Днес просто виждаме това по-ясно, защото слугинажът стана международен. Стана скандал с турски гражданин, а Турция не се церемони, тя открито показва слугите си, за разлика от демагозите у нас. Бъчварова предаде Бююк в интерес на Турция така, както пази интересите и на останалите си поръчители. Тукашните просто я лъскат за пред публиката, а Анкара няма нужда да се грижи за поредния ибрикчия. Анкара тропва на масата, помиярите у нас подскачат и изпълняват.

А властта, правителство и президент услужливо насърчават. Защото който и да е олигарх, няма как да си назначи вътрешен министър, ако премиерът не одобри. Няма как Бъчварова да погази закон и морал, без зад гърба ѝ да е Борисов. Няма как Анкара да тръби от седмица, че сме просто вилает, който ще изпълни волята на султана, ако не са уверени в нашето подчинение. Затова няма и да чуете гък от Плевнелиев, Борисов ще си измие ръцете както винаги - пак е станало без да го питат, пак ще трябва да оправя нещата, пак ще извърти - а групировките зад Бъчварова ще се опитат да потушат скандала. Ще подменят темата с друга, ще ни обяснят платените им гъзолизци колко е сложна обстановката и как не трябва да коментираме, само те могат да анализират правилно и обективно.

А един човек ще бъде унищожен. Ако Бъчварова беше министър при цар Борис, днес всички евреи щяха да са върнати административно на Германия. Ако този кабинет управляваше Гърция, щяха да застрелят турските пилоти още докато кацат, нямаше изобщо да ги бавят с разни досадни неща като право на справедлив процес, политическо убежище и подобни лиготии. Ако още малко се наведат помиярите от тази групировка, следващите статии на клакьорите им ще идват от задника им.

Бесен съм. Пред очите ни отвлякоха човек. И уверени в своята безнаказаност, те дори открито ни се подиграват. Чуйте какво казват хората на Бъчварова, зам-главният секретар Арабаджиев: Не се притесняваме, ние го изпращаме при семейството му. Ако иска, може да обжалва от Турция, всичко е наред. Той си е в родината.

МВР го отвлякоха посред бял ден, като мафиоти. И го доставиха на Ердоган. Той им благодари, даде ги за пример.

Разбира се, оставки няма да има. Какво е някакъв си нещастен човечец пред интересите на родните олигарси? Пред нагаждачеството на властта? Бъчварова им е нужна, за да контролират органите, иначе ще трябва тях самите да арестува МВР.

Георги Петков за Хипотези

Източник: ХипоТЕЗИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари