Аз трябваше да съм в Биг Брадър

1

„Сред приятели ми съм известен с това, че съм много луда глава, както се казва. Винаги правя каквото си наумя“. Това каза 25 годишния Мартин Иванов – Карпока от Стара Загора.

„Моята компания е много весела и щура. Обичаме да се забавляваме на макс“, споделя Мартин, пише  „Сцена БГ“ .

Най-лудото нещо, в което изпаднал наскоро било, когато празнувал първи рожден ден на малката си дъщеричка Мими. Тогава той и жена му се скарват и тя си тръгнала. „Тогава вървях 15 километра пеша, за да се приберем в селото. Бях пийнал и беше голяма тъмница“, спомня си Мартин.

На въпроса как е с жените, Карпока отговаря: „Добре съм, не се оплаквам. Имам все още обожателки. Имал съм няколко сериозни връзки, не съм спал с много момичета. Винаги гледам да подходя с нежност и да ги впечатля. В крайна сметка това често се получава“, разкрива романтичните си тайни Мартин.

Марто в момента е безработен. Иска да си намери стабилна и доходна работа. „Нужна ми е, защото вече издържам и друг човек в семейството“, казва той.

Като малък Мартин искал да учи във ВИТИЗ, но не му стигнала смелост.

На Биг Брадър им трябват обикновени хора, за да видят зрителите един нов човек, а не тези звезди, които всеки ден ги дават по телевизията. На всеки ни е ясно колко струват те. „Бих дал всичко на шоуто, за да покажа, е все още има хора, които се борят“, казва 25-годишния Мартин Иванов – Карпока пред конкурса ни „Аз трябваше да участвам в Биг Брадър“.

Източник: Scena.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари