Аз подкрепям Мария - момичето, което уби изнасилвача си!

120

В социалната мрежа вече с пълна сила се споделя пост в подкрепа на Мария, момичето, което защити себе си и вече малкото останало от нея, като уби животното, което се изгаври с нея.

Споделете го и Вие, и дано този път "държавата" защити истината!

Ето го и текстът, който споделят хиляди хора:

"До всичките ми приятели, до медиите, до главният Прокурор Сотир Цацаров, до Министър Бъчварова и цялото кралско войнство на нашата "правова" държава !!!

Напълно подкрепям Мария - момичето убило изнасилвача си! И срам за нашата система, че вместо сега момичето, което е в шок, да е със семейството си, тя е задържана!!! Задържана, заради това, че е защитила живота, здравето и честта си!
Възхищавам й се!

Не може някакъв турчин който уби по невнимание двама моториста на пътя , като ги помете с колата си, да бъде пуснат под домашен арест, като видители..вчера наел жилище... а това прекрасно момиче на 18 да лежи в ареста !

Всички да се обявим в подкрепа на Мария!!!

Срам за нашата "правораздавателна" система - разни Ембаци и други ебаци убиват, вилнеят, насилват, а това момиченце сега лежи самотно някъде между крадци, наркодилъри, убийци.... Боже, пази децата ни!

Споделете или напишете вашето мнение на стената си по темата ..... то се е видяло, че само с обществен натиск може да се случва нещо .."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари