Аз и моето семейство правим най-добре ...

0

Петата годишна среща „Приятели на осиновяването и приемната грижа” се проведе в Комплекса за социални услуги за деца и семейства в Русе. Присъстваха осиновени, осиновители, кандидат-осиновители, приемни родители и приемни деца, техни близки и приятели.

Почетен гост на срещата бе Десислава Божкова, автор на книгите-близнаци „ОсиновяРването”.

Срещата, възникна като идея преди години от група кандидат-осиновители, клиенти на Комплекса, с цел да се предостави пространство за контакти, разговори и споделяне на общи проблеми.

Тази година приятелите на осиновяването и приемната грижа празнуваха по необичаен начин. На входа всяко семейство получи пропуск, в който трябваше да довърши изречението „Аз и моето семейство правим най-добре ...“

Във фоайето на  Комплекса, всяко семейство намери своя творчески кът – ателие. Най-пълно се оказаха ателиетата «Приложни изкуства» и «Рисуване», весело и шумно бе в ателие «Спорт» и много цветно в ателие «Бижу». Участниците във всяка работилница разполагаха с помощници - кандидат-приемни родители, които активно помагаха и се забавляваха заедно с децата и техните родители.

И като на всеки рожден ден имаше огромна торта – подарък от СНЦ «Еквилибриум».

Срещата продължи с танци и много весели игри под звуците на музикални хитове, както и с неформални разговори между присъстващите осиновители, кандидат-осиновители, биологични и приемни родители, служители и гости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари