Авария остави няколко квартала в Русе без вода

1
Екипите на ВиК правят всичко възможно, за да отстранят проблема в кратък срок
Екипите на ВиК правят всичко възможно, за да отстранят проблема в кратък срок Снимка: Dunavmost / архив

Екипите на ВиК правят всичко възможно, за да отстранят проблема в кратък срок

Поради възникнала авария при реконструкцията на довеждащ водопровод с диаметър ф546 по ул. „Чая“ в гр. Русе е нарушено водоподаването в кв. „Родина - 4“ и по високите части в кв. „Здравец - изток“, кв. „Родина - 1“, кв. „Родина - 2“, както и ул. „Шести септември“, ул. „Борисова“ , ул. „Николаевска“, бул. „Мидия-Енос“ и ул. „Братя Миладинови“.

Екипите ни правят всичко възможно, за да отстранят проблема в кратък срок, което ще позволи възстановяване на нормалното водоподаване, съобщиха от ВиК - Русе.

За нуждите на потребителите ще бъдат осигурени водоноски на ул. „Чая“ и ул. „Рига“ в близост до кръстовището с ул. „Нови Сад“ (пред бл. „Нягол“).

Благодарим Ви за разбирането и поднасяме извинения за причиненото неудобство, допълват от „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    15
    Eeeee
    В момента пак няма вода. Или както манипулативно се изразява В и К - "нарушено е нормалното водоподаване... Изключих пералнята принудително, защото бяха нужни 2 минути, за да приключи цикъла на изплакване, но....... абсолютни дилетанти са В и К! Аутсайдери!
  • 3
    14
    Bonkerz
    На кръстовището до Пазара допреди месец копаха нещо. От скоро разкопаха асфалтирания участък и пак копаят и пак пречат на трафика. Още колко пъти ще копаят на едно и също място, не можаха ли да си свършат работата от първият път?
  • 12
    13
    Елена
    Авария при реконструкция......Браво, юнаци.Колко още ще ни тормозите без вода, разкопки, дупки и мръсотия в целия град. Дигнете още цената, дано се задавите. Палете и каквото намерите на румънския бряг, че да отклоните вниманието от вас.
  • 9
    12
    До 123
    Ние сме най-долната нация в Европа! Справка- Славейков
  • 14
    11
    Водоноско
    К'ви водоноски, к'ви 5 лева, бе, алоооу, малоумници некадърни? Ден през ден аварии, целият град - разкопан, постоянно вдигате цените...Русенецо!!! Докога???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари